CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt kantoorruimte in Ede aan Van Ameyde Services B.V.

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt circa 690 m² kantoorruimte aan de Keesomstraat 42 te Ede. De kantoorruimte bevindt zich op de derde verdieping van een modern en nieuw kantoorgebouw genaamd “De Arck”.

Aan de Keesomstraat, de belangrijkste verkeersader aan de zuidkant van Ede, staat het moderne kantoorgebouw ‘De Arck’. Het nieuwe kantoorgebouw is voorzien van alle luxe en comfort. Binnen dit gebouw zijn turn-key kantoorruimten beschikbaar vanaf circa 345 m².

In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Rabobank Vallei en Rijn, Van Veen Advocaten, CTB, Bruil en Schuiteman Accountants en Adviseurs. De aanwezigheid van deze bedrijven zorgt er mede voor dat de omgeving kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid uitstraalt.

Het kantoorgebouw is gelegen nabij de op- en afritten van Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem). Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Er is een goede busverbinding met NS-intercitystation Ede-Wageningen.

“Van Ameyde werkt voor verzekeraars, het verzekeringsintermediair, leasemaatschappijen en andere grote organisaties die hun risico’s (voor een deel) zelf verzekeren, al dan niet via ‘captives’ (eigen verzekeringsmaatschappij van een grote organisatie).”

Van Ameyde werd geadviseerd door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief