CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt multifunctioneel bedrijfsobject aan ChemTechniek Nederland!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt multifunctioneel bedrijfsobject gelegen aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal aan ChemTechniek Nederland. Dit bedrijfsobject bevindt zich op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein ‘Het Ambacht’, welke een strategische ligging heeft ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen aan de rijkswegen A12, A30 en A15.

Over ChemTechniek Nederland
ChemTechniek Nederland is een bedrijf in innovatieve technische producten. Wij leveren onze hoogwaardige producten onder meer aan bedrijven uit de metaalconstructie, bouw, techniek en automotive. Verder ook aan gemeentelijke instellingen, semioverheden, maatschappelijke instellingen en ziekenhuizen.

Onder ons label CTN voeren wij diverse Ms-Polymeren, specifieke lijmen, afdichtingkitten, brandwerende en hittebestendige lijmen en kitten, tapes en Chemisch Anker.
Zo zijn er specifieke lijmen in het aanbod die bijna alle metalen en kunststoffen kunnen verlijmen.

Tevens hebben wij een uitgebreid assortiment in Smeermiddelen en Coatings onder ons label CTN.

Door ons grote assortiment, jarenlange kennis en ervaring hebben wij inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd en heeft u altijd het juiste kwaliteitsproduct voor uw werkzaamheden. Wij streven er dan ook naar om onze kennis en vakmanschap op u over te brengen en dit te vertalen naar praktische toepassingen.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief