Reeds 40% van deze karakteristieke kantoorvilla is verhuurd!

Nieuws

Vanaf 1 januari 2017 vestigen Azero Adviesgroep, de RegioBank, Hypotheek House en Peter van den Top Makelaardij zich in deze kantoorvilla.

Azero Adviesgroep
Azero Verzekeringen is een betrouwbare partner, die zich inzet om uw schademelding snel en goed af te handelen. Graag nemen wij de tijd om u te leren kennen als klant, zodat wij maatwerkpolissen voor u kunnen ontwerpen.

RegioBank
RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Die weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving.

Hypotheek House
Geheel gericht op het adviseren en verstrekken van onafhankelijk hypotheekadvies en alles wat daar bij komt kijken. Wij zijn niet gebonden aan enige bank of andere financiële instelling.

Peter van den Top Makelaardij
Peter van den Top Makelaardij is een middelgroot makelaarskantoor dat bestaat uit een enthousiast team met jarenlange ervaring in de makelaardij. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij goed inspelen op de wensen van de klanten. 

Voor de verhuur is nog circa 200 m² kantoorruimte beschikbaar. Interesse? Kijk voor meer informatie op https://goo.gl/K7Hhx4 of neem contact op met ons kantoor via 0318-501000.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief