NIEUW IN DE VERKOOP! "Parc Vendelier" te Veenendaal

Nieuws
Algemeen
Unieke kantoorvilla ter grootte van circa 525 m² BVO kantoorruimte met 20 eigen parkeerplaatsen. Gelegen op een hoogwaardige locatie naast diverse gerenommeerde dienstverleners (juridisch, financieel, ICT), direct nabij de afslag van de Rijksweg A12. Het object dient nog gerealiseerd te worden, waardoor rekening gehouden kan worden met de wensen van een gebruiker.
 
De locatie Kantorencomplex “Parc Vendelier” bevindt zich op het enige kantorenpark van Veenendaal, genaamd “De Vendel”. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem), is door de directe nabijheid van de op- en afritten binnen zeer korte tijd te bereiken (steenworp afstand). Met het openbaar vervoer is het kantorenpark eveneens goed bereikbaar. Veenendaal heeft drie NS-stations, waardoor een goede regionale verbinding en derhalve snelle reismogelijkheden naar Arnhem en Utrecht mogelijk zijn.
 
Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 525 m² BVO. 
 
Opleveringsniveau
In overleg met een gebruiker zal het inbouwpakket worden samengesteld. Een en ander is van invloed op de definitieve koopsom.
 
Parkeren
Op eigen terrein zijn 20 parkeerplaatsen aanwezig. 
 
Koopsom
Koopsom afhankelijk van de wensen van een gebruiker ten aanzien van het opleveringsniveau. 
Koop van het kavel is bespreekbaar. Geen aannemersverplichtingen. 
Huur van de kantoorvilla is bespreekbaar.
 
Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.
 
Notaris
OLENZ Notarissen.
 
Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris. 
 
Aanvaarding
In overleg.
 
Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzonder van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.
 
Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.
 
Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
 
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief