Winkelruimte kopen 

Zoekt u nieuwe winkelruimte voor uw onderneming om te kopen? Of zoekt u voor uw nieuwe concept een passende winkelruimte om te kopen? CMC Bedrijfsmakelaars heeft een breed aanbod kopen winkelruimtes in de dynamische en snel groeiende regio's Amersfoort, Utrecht, Ede en Veenendaal.

Bekijk direct ons aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

KOPEN winkelruimte winkel shop Veenendaal Ede Utrecht Amersfoort

De perfecte winkelruimte te koop in Amersfoort, Utrecht, Veenendaal of Ede

Wij van CMC Bedrijfsmakelaars kennen de winkelsteden Amersfoort, Utrecht, Ede en Veenendaal op hun duimpje. Wij adviseren u graag over een passende winkelruimte kopen in de regio's Veneendaal, Ede, Amersfoort, Utrecht en elders in de FoodValley. Moet de nieuw te kopen winkelruimte aan bepaalde eisen voldoen? Wij staan u graag bij met het beste advies en met onze ruime ervaring in de vastgoedwereld.

Zodra wij samen met u de juiste winkelruimte om te kopen hebben gevonden, helpen we u ook graag verder bij de volgende stappen in het koopproces. Daarbij kunt u denken aan het ondersteunen bij de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. 

Ruim aanbod:  winkelruimte kopen 

Geen winkel is hetzelfde, dus ook het aanbod te kopen winkelpanden is heel gevarieerd. Er zijn diverse metrages, maar ook zichtlocaties, frontbreedtes en parkeermogelijkheden, al dan niet op A1 locaties. Naast het aanbod in Utrecht, Amersfoort, Veenendaal en Ede biedt CMC Bedrijfsmakelaars ook winkelpanden te koop aan in de hele regio FoodValley. Zoals u van een actieve en creatieve makelaar mag verwachten zijn wij op de hoogte van de bestemmingsplannen die van toepassing zijn.

Ons aanbod wisselt regelmatig. Houdt ons actuele aanbod voor winkelruimte kopen in de gaten. 

KOPEN winkelruimte winkel shop Veenendaal Ede Utrecht Amersfoort

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief