Horecaruimte te koop 

Is er horeca of een horecapand te koop voor uw nieuwe horecaconcept? Of zoekt u een nieuwe ruimte voor uw bestaande onderneming? CMC Bedrijfsmakelaars biedt diverse horecapanden te koop aan in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal.

Bekijk ons horeca aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Horecaruimte kopen in Utrecht, Amersfoort, Ede, Veenendaal en omgeving

De bedrijfsmakelaars van CMC Bedrijfsmakelaars zijn vertrouwd met de markt van horecapanden in de omgeving Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Voor een horecapand kunnen details voor u van groot belang zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van die perfecte horecaruimte. Samen met u zoeken wij uw ideale horecapand om te kopen in de regio FoodValley, Ede en Veenendaal en in de regio's Utrecht en Amersfoort. Niet alleen bij het vinden van de juiste horecaruimte staan wij u graag bij. Nadat u passende horeca heeft gevonden, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Bekijk horecaruimte te koop

Horecaruimte kopen Ede Veenendaal Utrecht

Horecabestemming

Het kopen van horeca is een doe je niet zomaar. Er komt veel kijken bij het kopen van een horecapand. Er is diverse wet- en regelgeving met betrekking tot de vestiging van een horecagelegenheid, zoals het gemeentelijke bestemmingsplan. Een bestemmingsplan maakt verschil tussen een aantal categorieën horeca. Iedere categorie kent een andere bevoegdheid voor exploitatie. Voor ieder pand zijn de regels anders en dus ook is er een andere horecabestemming aan de orde. Laat u daarom goed voorlichten, wanneer u  horecaruimte zoekt om te kopen. Het spreekt voor zich dat de bedrijfsmakelaars van CMC op de hoogte van alle ins en outs van het horecapand dat uw interesse heeft. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief