Bouwgrond kopen

Het aanbod van diverse bedrijfspanden is groot, maar zit uw perfecte pand daar niet tussen? Heeft u wel eens nagedacht over bouwgrond kopen voor uw onderneming? CMC Bedrijfsmakelaars kent de regio Utrecht, Amersfoort, Veenendaal, Ede en de regio FoodValley goed. Ook zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze bedrijfsmakelaars doen er alles aan om de juiste bouwgrond voor u te vinden. Zodat u een pand kunt bouwen dat precies voldoet aan uw wensen. 

Bekijk ons aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Bouwgrond Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Bouwgrond gevonden

Heeft u de geschikte bouwgrond al gevonden en wilt u de grond graag kopen? Ook daar helpen de bedrijfsmakelaars van CMC u graag bij. Bij het kopen van de bouwgrond moet er onder andere rekening worden gehouden met het bestemmingsplan. Ook krijgt u bij het kopen van bouwgrond te maken met milieueisen, de juiste vergunningen en de gemeentelijke bouwverordening. Voor u is dit wellicht onbekende materie. Gelukkig is het voor ons dagelijkse kost. U kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van de bedrijfsmakelaars van CMC.

De bedrijfsmakelaars van CMC

Onze bedrijfsmakelaars zijn specialisten in de vastgoedwereld. Utrecht, Veenendaal, Ede en de regio FoodValley zijn voor ons bekend terrein. Na het vinden van de juiste bouwgrond ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van een koopovereenkomst. Wanneer u de perfecte bouwgrond koopt, begeleiden en adviseren wij u dus bij het gehele traject. 

Bouwgrond Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief