Bedrijfspand kopen in Ede, Veenendaal, Amersfoort of Utrecht?

Stop met zoeken! Wij hebben een zeer ruim aanbod aan bedrijfspand om te kopen in de regio Ede, Veenendaal, Amersfoort en Utrecht. In deze bedrijvige gemeenten kunnen wij u een gevarieerd aanbod om bedrijfspanden te kopen, presenteren. 

Bekijk direct ons aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Bedrijfsruimte kopen Ede Veenendaal Utrecht

Bedrijfsruimte in Ede, Veenendaal, Amersfoort of Utrecht

Zoekers begeleiden bij het proces van een bedrijfspand kopen doen we al jaren. Zodra we van u de opdracht hebben gekregen doen we er alles aan de ideale bedrijfsruimte voor u te vinden! CMC Bedrijfsmakelaars begeleidt u graag bij het vinden van een passende bedrijfsruimte of bedrijfspand in Veenendaal, Ede of elders in de regio FoodValley of de regio's Utrecht en Amersfoort. Wanneer u specifieke wensen heeft voor een bedrijfsruimte om te kopen, begeleiden wij u graag. Wij doen dat op een creatieve en actieve manier, zoals u dat van een bedrijfsmakelaar mag verwachten.

Gevarieerd aanbod bedrijfspanden

Het kopen van bedrijfshuisvesting vraagt om kennis van de markt, zo ook bij het kopen van een bedrijfspand. Enerzijds omdat het aanbod groot is, maar aan de andere kant ook door de wet- en regelgeving omtrent het aankopen van vastgoed. CMC kent de markt in de regio's Amersfoort, Utrecht, Ede, Veenendaal en de Foodvalley goed. We zijn er al jaren actief en hebben ruime kennis van de vastgoedmarkt. Naast het traject van het begeleiden bij de koop van een bedrijfspand, adviseren en helpen wij u ook graag bij de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst. De panden uit ons aanbod vindt u op bedrijventerreinen, in het centrum maar ook in bedrijfsverzamelgebouwen. 

Bedrijfsruimte kopen Ede Veenendaal Utrecht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief