Kantoorruimte huren

Een comfortabele pentoffice of liever een basis kamer als kantoorruimte van waaruit u uw zaken kunt regelen? Voor iedere ondernemer zijn de wensen anders. CMC Bedrijfsmakelaars springt hierop in, met een breed aanbod van kantoorruimtes die te huur staan in de regio's Utrecht, Amersfoort, Ede, Veenendaal en elders in de regio FoodValley.

Bekijk ons aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Kantoorruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Kantoorruimte huren in Ede, Veenendaal, Amersfoort of Utrecht

De makelaars van CMC Bedrijfsmakelaars kennen de markt in Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal als geen ander. Wij adviseren u graag over het vinden van passende kantoorruimte in de regio FoodValley. Heeft u bepaalde eisen waaraan uw nieuwe kantoor in Utrecht, Amersfoort, Veenendaal of Ede moet voldoen? Dan helpen wij u graag bij het vinden van passende kantoorruimte die aan uw wensen voldoet.

Divers aanbod kantoorruimte 

Het aanbod van kantoorpanden varieert enorm. In ons aanbod hebben we breed opgezette, luxe kantoorobjecten, maar ook kantoorvloeren verspreid over een complete verdieping of bijvoorbeeld enkele, overzichtelijke kantoorkamers. Bij iedere onderneming past een andere ruimte. Het aanbod van CMC Bedrijfsmakelaars beperkt zich niet alleen tot kantoorruimte in Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal, maar omvat de hele regio FoodValley. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van de mogelijkheden voor het huren of kopen van de voor u ideale kantoorruimte. Ons aanbod wisselt wekelijks.

Bekijk het aanbod kantoorruimte te huur

Kantoorruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Kantoorruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

CMC helpt u van begin tot eind

U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Naast de bemiddeling bij het huren van een nieuw kantoor, staan wij u ook graag bij rond de verdere administratieve afwikkeling. Nadat u de juiste kantoorruimte heeft gevonden, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van de huurovereenkomst.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief