Bedrijfspand huren in Ede, Veenendaal, Amersfoort of Utrecht?

Bedrijfspand huren in de regio Ede, Veenendaal, Amersfoort of Utrecht? CMC Bedrijfsmakelaars heeft een breed aanbod aan bedrijfspanden in deze ondernemende gemeenten.

Bekijk direct ons aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Bedrijfsruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Bedrijfsruimte in Ede, Veenendaal, Amersfoort of Utrecht

Een bedrijfspand huren is één van onze kern specialiteiten. Als bedrijfsmakelaar bijten wij ons vast in uw project en laten pas los als wij de ideale bedrijfsruimte hebben gevonden! CMC Bedrijfsmakelaars begeleidt u graag bij het vinden van een passende bedrijfsruimte of bedrijfspand in Veenendaal, Ede of elders in de regio FoodValley of de regio Utrecht. Ook wanneer u specifieke wensen heeft voor een bedrijfsruimte, staan wij u graag bij.

Divers aanbod bedrijfspanden

Het huren van een bedrijfspand vraagt om kennis van de markt. Niet alleen omdat het aanbod zeer ruim is, maar ook door de wet- en regelgeving omtrent het aankopen van vastgoed. CMC kent de markt in de regio's Utrecht, Ede, Veenendaal, Amersfoort en de Foodvalley goed. Wij helpen u bij het vinden van de juiste locatie, maar adviseren u ook bij de onderhandelingen. Nadat u de ideale bedrijfsruimte heeft gevonden, stellen wij de huurovereenkomst op. De panden bevinden zich op diverse locaties zoals op een bedrijventerrein, in het centrum of in bedrijfsverzamelgebouwen. 

Bedrijfsruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief