Winkelruimte huren 

Winkelruimte huren voor uw onderneming? Of zoekt u voor uw nieuwe concept een passend winkelpand? CMC Bedrijfsmakelaars biedt een breed aanbod winkelruimtes in de dynamische en snel groeiende regio's Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal.

Bekijk direct ons aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Winkelruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Passende winkelruimte te huur in Utrecht, Amersfoort, Veenendaal of Ede

De makelaars van CMC Bedrijfsmakelaars kennen de markt in de winkelsteden Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal als geen ander. Wij adviseren u graag over een passende winkelruimte huren in de regio FoodValley. Heeft u bepaalde eisen waaraan uw nieuwe winkelruimte moet voldoen? Dan helpen wij u daar graag bij. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. 

Niet alleen bij het vinden van de juiste winkelruimte staan wij u graag bij. Nadat u uw winkelpand heeft gevonden, ondersteunen wij u ook graag bij de onderhandelingen en het opstellen van de huurovereenkomst. 

Divers aanbod: winkelruimte huren

Het aanbod van winkelpanden is heel divers, variërend in diverse metrages en frontbreedtes, ook op A1 locaties. Het aanbod van CMC Bedrijfsmakelaars beperkt zich niet alleen tot winkelruimtes in de regio's Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal, maar omvat de hele regio FoodValley. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van de toegestane bestemmingen van de winkelruimte die u wilt huren of kopen. 

Ons aanbod wisselt wekelijks. Bekijk daarom ons actuele aanbod voor winkelruimte huren. 

HUREN winkelruimte winkel shop Veenendaal Ede Utrecht Amersfoort

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief