Bedrijfshal kopen

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfshal? Wilt u het liefst een bedrijfshal kopen? Wij van CMC hebben een divers ruim aanbod bedrijfshallen te koop in de bedrijvige regio's Ede, Veenendaal, Amersfoort en Utrecht, maar ook elders in de regio FoodValley.

Bekijk het aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Bedrijfshal kopen Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Bedrijfshallen in Ede, Veenendaal, Amersfoort, Utrecht en Foodvalley

Iedere ondernemer heeft andere wensen voor een bedrijfshal. Zo zijn er ondernemers die een kleine hal zoeken met een overheaddeur, een ander zoekt een bedrijfshal om te kopen met overheaddeuren en loadingdocks. Vrije hoogte kan ook van belang zijn voor het kopen van een bedrijfshal in Veenendaal, Ede, Amersfoort of Utrecht. Het maakt onze bedrijfsmakelaars niet uit; wij helpen u graag met het vinden van de perfecte bedrijfshal om die te kopen. 

Wilt u een bedrijfshal kopen? Bekijk dan ons actuele en diverse aanbod van bedrijfshallen om te kopen.  

CMC Bedrijfsmakelaars vindt de perfecte bedrijfshal

Voor de bedrijfsmakelaars van CMC is de wereld van bedrijfshallen geen onbekend terrein. De regio's Amersfoort, Utrecht, Ede en Veenendaal, maar ook buiten de FoodValley kennen we van binnen en van buiten. We hebben niet alleen jarenlange ervaring in deze regio's, maar hebben wij een zeer brede kennis van de vastgoedwereld. Het vinden van de meest ideale bedrijfshal voor uw onderneming is onze prioriteit. We stoppen niet met zoeken totdat we die juist plek hebben gevonden en ondersteunen u ook daarna met de verdere afwikkeling. Daarbij kunt u denken aan de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

Bedrijfshal kopen Ede Veenendaal Utrecht

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief