Horecaruimte te huur

Is er horecaruimte te huur voor uw nieuwe horecaconcept? Of zoekt u een nieuwe ruimte voor uw bestaande onderneming? CMC Bedrijfsmakelaars biedt diverse horecapanden te huur aan in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal.

Bekijk ons horeca aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Horecaruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Horecaruimte huren in Utrecht, Amersfoort, Ede, Veenendaal en omgeving

De bedrijfsmakelaars van CMC Bedrijfsmakelaars zijn vertrouwd met de markt van horecapanden in de omgeving Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Voor een horecapand kunnen details voor u van groot belang zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van die perfecte ruimte. Samen met u zoeken wij uw ideale horeca om te huren in de FoodValley regio, Ede en Veenendaal en in de regio's Utrecht en Amersfoort. Niet alleen bij het vinden van het juiste horecapand staan wij u graag bij. Nadat u het passende horecapand heeft gevonden, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van de huurovereenkomst.

Bekijk horecapanden te huur

Horecabestemming

Het huren van een horecapand is een omvangrijke stap. Er is diverse wet- en regelgeving met betrekking tot de vestiging van een horecagelegenheid. Als ondernemer krijgt u te maken met bijvoorbeeld het gemeentelijke bestemmingsplan. Een bestemmingsplan maakt onderscheid tussen een aantal categorieën horeca. Iedere categorie kent een andere bevoegdheid voor exploitatie. Niet op ieder pand is dezelfde horecabestemming van toepassing. Wanneer u op zoekt bent naar een horecapand om te huren, is het van belang u hierover zorgvuldig te laten informeren. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van alle ins en outs van de horeca dat uw interesse heeft. 

Horecaruimte Veenendaal Ede Utrecht CMC Bedrijfsmakelaars

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief