Kantoorruimte kopen

Zoekt u een kantoorkamer of liever een riant kantoorpand van waaruit u uw zaken kunt regelen? Iedere ondernemer heeft andere wensen voor de huisvesting van zijn of haar onderneming. Het aanbod kantoorruimtes is bij CMC Bedrijfsmakelaars zeer ruim. We hebben diverse kantoorruimten te koop staan in de regio's Utrecht, Amersfoort, Ede, Veenendaal en elders in de regio FoodValley.

Bekijk ons aanbod

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Kantoorruimte kopen in Ede, Veenendaal, Amersfoort of Utrecht

Uiteraard kennen de bedrijfsmakelaars CMC markt van kantoorruimtes in Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal op hun duimpje. Wanneer u passende kantoorruimte zoekt in de regio Utrecht, Ede, Veenendaal of elders in de Foodvalley regio om te kopen, dan adviseren en helpen wij u daar graag bij! Ook draaien wij onze hand niet om voor niet aller daagse wensen en eisen voor uw nieuwe kantoorruimte Utrecht, Amersfoort, Veenendaal of Ede moet voldoen? Wij zoeken totdat we samen met u de voor uw best passende kantoorruimte om te kopen hebben gevonden.

CMC Kopen kantoorruimte kantoorpand Veenendaal Ede Utrecht

Divers aanbod kantoorruimte 

Het aanbod van kantoorpanden is heel erg wisselend. Van recent gerenoveerde kantoorkamer op de verdieping tot een compleet naar eigen inzicht aan te passen kantoorpand. U vindt in ons aanbod voor het kopen van kantoorruimte breed opgezette, luxe kantoorobjecten, maar ook kantoorvloeren verspreid over een complete verdieping of bijvoorbeeld enkele, overzichtelijke kantoorkamers. Want de wensen van iedere ondernemer is weer anders. U kunt via CMC Bedrijfsmakelaars kantoorruimte kopen in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Ede en Veenendaal, maar ook de rest van de regio FoodValley. De bedrijfsmakelaars van CMC zijn helemaal up-to-date van de mogelijkheden voor het kopen van de voor u ideale kantoorruimte. Ons aanbod wisselt wekelijks.

Bekijk het aanbod kantoorruimte te koop

CMC Kopen kantoorruimte kantoorpand Veenendaal Ede Utrecht

 

CMC helpt u van begin tot eind

Al vele jaren zijn wij actief in de vastgoedwereld. En wij doen dat op een manier die past bij de  tijd waarin we leven. We schakelen snel, zijn (pro)actief en ook creatief als het gaat om kopen van kantoorruimte. Naast de bemiddeling bij het kopen van een nieuw kantoor, staan wij u ook graag bij rond de verdere administratieve afwikkeling. Nadat u de juiste kantoorruimte heeft gevonden, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van de koopovereenkomst.

KOPEN kantoor kantoorruimte office Veenendaal Ede Utrecht Amersfoort

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief