Bedrijfshal huren of kopen

Een geschikte bedrijfshal huren of kopen voor uw onderneming? CMC Bedrijfsmakelaars heeft een ruim aanbod bedrijfshallen te koop en te huur in de ondernemende regio's Ede, Veenendaal en Utrecht, maar ook elders in de regio FoodValley.

Bekijk het aanbod

Regel het direct

Anouk van Veldzuiden - regel het direct

Bel  0318 - 501 000 of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

245-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

Bedrijfshal in Ede, Veenendaal of Utrecht

Bedrijfshallen zijn er met uiteenlopende functionaliteiten en in oppervlaktes/grootte/omvang te huur of te koop. Een bedrijfshal huren of kopen is één van onze kern specialiteiten. Voor iedere ondernemer kunnen de eisen voor een bedrijfshal anders zijn. Waar voor de één vrije hoogte een must is, kan een andere ondernemer niet zonder overhead deuren of loading docks. Wij doen er alles aan om de juiste bedrijfshal te vinden die aan uw wensen voldoet. 

Wilt u een bedrijfshal huren of liever kopen? Bekijk dan ons actuele aanbod van huur- en koopobjecten van de diverse bedrijfshallen.  

De bedrijfsmakelaars van CMC  

Onze bedrijfsmakelaars kennen de wereld van de bedrijfshallen als geen ander. We kennen de regio Utrecht, Ede en Veenendaal, maar ook buiten de FoodValley regio staan wij u graag bij. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Wij zoeken graag samen met u naar de ideale bedrijfshal voor uw onderneming. Na het vinden van de juiste bedrijfshal, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van koop- of huurovereenkomst.

252-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_.jpg

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief