Bedrijfspand huren of kopen in Ede, Veenendaal of Utrecht?

Bedrijfspand huren of kopen in de regio Ede, Veenendaal of Utrecht? CMC Bedrijfsmakelaars heeft een breed aanbod aan bedrijfspanden in deze ondernemende gemeenten.

Bekijk direct ons aanbod

Regel het direct

Anouk van Veldzuiden - regel het direct

Bel  0318 - 501 000 of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Bedrijfsruimte huren Bedrijfsruimte kopen

Bedrijfsruimte in Ede, Veenendaal of Utrecht

Een bedrijfspand huren of een bedrijfspand kopen is één van onze kern specialiteiten. Als bedrijfsmakelaar bijten wij ons vast in uw project en laten pas los als wij de ideale bedrijfsruimte hebben gevonden! CMC Bedrijfsmakelaars begeleidt u graag bij het vinden van een passende bedrijfsruimte of bedrijfspand in Veenendaal, Ede of elders in de regio FoodValley of de regio Utrecht. Ook wanneer u specifieke wensen heeft voor een bedrijfsruimte, staan wij u graag bij.

Divers aanbod bedrijfspanden

Het kopen of huren van een bedrijfspand vraagt om kennis van de markt. Niet alleen omdat het aanbod zeer ruim is, maar ook door de wet- en regelgeving omtrent het aankopen van vastgoed. CMC kent de markt in de regio's Utrecht Ede, Veenendaal en de Foodvalley goed. Wij helpen u bij het vinden van de juiste locatie, maar adviseren u ook bij de onderhandelingen. Nadat u de ideale bedrijfsruimte heeft gevonden, stellen wij de huur- of koopovereenkomst op. De panden bevinden zich op diverse locaties zoals op een bedrijventerrein, in het centrum of in bedrijfsverzamelgebouwen. 

Bedrijfsruimte huren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief