Horeca te koop of horecapand te huur

Is er horeca te koop of een horecapand te huur voor uw nieuwe horecaconcept? Of zoekt u een nieuwe ruimte voor uw bestaande onderneming? CMC Bedrijfsmakelaars biedt diverse horecapanden te koop en te huur aan in de omgeving van Ede en Veenendaal.

Bekijk ons aanbod

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Horeca Veenendaal

Horeca te koop in Ede, Veenendaal en omgeving

De horecamakelaars van CMC Bedrijfsmakelaars zijn vertrouwd met de markt van horecapanden in de omgeving Ede en Veenendaal. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. Voor een horecapand kunnen details voor u van groot belang zijn. Wij helpen u graag bij het vinden van die perfecte ruimte. Samen met u zoeken wij uw ideale horecapand om te huren of te kopen in de regio FoodValley. Niet alleen bij het vinden van de juiste horecaruimte staan wij u graag bij. Nadat u het passende horecapand heeft gevonden, ondersteunen wij u ook bij de onderhandelingen en het opstellen van de koop- of huurovereenkomst.

Bekijk horecapanden te koop

Bekijk horecapanden te huur

Horecabestemming

Het huren of kopen van een horecapand is een omvangrijke stap. Er is diverse wet- en regelgeving met betrekking tot de vestiging van een horecagelegenheid. Als ondernemer krijgt u te maken met bijvoorbeeld het gemeentelijke bestemmingsplan. Een bestemmingsplan maakt onderscheid tussen een aantal categorieën horeca. Iedere categorie kent een andere bevoegdheid voor exploitatie. Niet op ieder pand is dezelfde horecabestemming van toepassing. Wanneer u op zoekt bent naar een horecapand om te huren of te kopen, is het van belang u hierover zorgvuldig te laten informeren. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van alle ins en outs van het horecapand dat uw interesse heeft. 

2016-06-06%2010.21.23.jpg

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief