Winkelruimte huren of kopen 

Winkelruimte huren of een winkelruimte kopen voor uw onderneming? Of zoekt u voor uw nieuwe concept een passend winkelpand? CMC Bedrijfsmakelaars biedt een breed aanbod winkelruimtes in de dynamische en snel groeiende regio's Utrecht, Ede en Veenendaal.

Bekijk direct ons aanbod

Regel het direct

Anouk van Veldzuiden - regel het direct

Bel  0318 - 501 000 of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Winkelruimte Veenendaal

Passende winkelruimte te huur in Utrecht, Veenendaal of Ede

De makelaars van CMC Bedrijfsmakelaars kennen de markt in de winkelsteden Utrecht, Ede en Veenendaal als geen ander. Wij adviseren u graag over een passende winkelruimte huren of winkelruimte kopen in de regio FoodValley. Heeft u bepaalde eisen waaraan uw nieuwe winkelruimte moet voldoen? Dan helpen wij u daar graag bij. U kunt vertrouwen op onze brede kennis en ervaring in de vastgoedwereld. 

Niet alleen bij het vinden van de juiste winkelruimte staan wij u graag bij. Nadat u uw winkelpand heeft gevonden, ondersteunen wij u ook graag bij de onderhandelingen en het opstellen van de koop- of huurovereenkomst. 

Divers aanbod: winkelruimte huren of winkelruimte kopen 

Het aanbod van winkelpanden is heel divers, variërend in diverse metrages en frontbreedtes, ook op A1 locaties. Het aanbod van CMC Bedrijfsmakelaars beperkt zich niet alleen tot winkelruimtes in de regio's Utrecht, Ede en Veenendaal, maar omvat de hele regio FoodValley. Uiteraard zijn onze makelaars op de hoogte van de toegestane bestemmingen van de winkelruimte die u wilt huren of kopen. 

Ons aanbod wisselt wekelijks. Bekijk daarom ons actuele aanbod voor winkelruimte huren of winkelruimte kopen. 

Winkelruimte Ede

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief