ALLE KANTOORKAMERS IN ONDERNEMERSPLAZA VERHUURD!

Nieuws

Binnen "Ondernemersplaza Veenendaal", gelegen aan de Stationsstraat 51, heeft CMC Bedrijfsmakelaars de laatste kantoorkamer van circa 45m² verhuurd aan Mindfulness Centrum Heuvelrug. Dit representatieve kantoorgebouw is gesitueerd op een beeldbepalende zichtlocatie nabij het centrum van Veenendaal en hierdoor voor veel ondernemers uit de regio een herkenbare plek.

Mindfulness Centrum Heuvelrug is een gecertifieerd trainingscentrum voor mindfulness MBSR traingen, yin yoga trainingen en workshops. Het centrum is een samenwerkingsverband van de trainers Wilco van Wakeren en Meike Jacobs. Zij richten zich met hun trainingen op zowel particulieren als bedrijven.

Ondernemersplaza Veenendaal mag nu dan wel geheel verhuurd zijn: wij hebben nog meer kantoorruimte in ons aanbod! Dus als u op zoek bent naar kantoorruimte of ander bedrijfsmatig vastgoed: wij vertellen u graag over de beschikbare opties. Anderzijds: wilt u als vastgoedeigenaar ook geen leegstand meer? Wij zijn u graag van dienst bij de verhuur of verkoop van uw pand! Of u nu op zoek bent naar kantoorruimte of naar een makelaar die het voor u kan verhuren/verkopen: neem in beide gevallen voor vrijblijvend advies contact op met CMC via 0318-501000 of via info@welkombijcmc.nl.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief