CMC in het nieuws
Ontwikkelingen, wetenswaardigheden, nieuwe producten en diensten.
ZOEK IN ONS AANBOD
Home > Nieuws > ALLE KANTOORKAMERS IN ONDERNEMERSPLAZA VERHUURD!

ALLE KANTOORKAMERS IN ONDERNEMERSPLAZA VERHUURD!

  • Verhuurd!

Binnen "Ondernemersplaza Veenendaal", gelegen aan de Stationsstraat 51, heeft CMC Bedrijfsmakelaars de laatste kantoorkamer van circa 45m² verhuurd aan Mindfulness Centrum Heuvelrug. Dit representatieve kantoorgebouw is gesitueerd op een beeldbepalende zichtlocatie nabij het centrum van Veenendaal en hierdoor voor veel ondernemers uit de regio een herkenbare plek.

Mindfulness Centrum Heuvelrug is een gecertifieerd trainingscentrum voor mindfulness MBSR traingen, yin yoga trainingen en workshops. Het centrum is een samenwerkingsverband van de trainers Wilco van Wakeren en Meike Jacobs. Zij richten zich met hun trainingen op zowel particulieren als bedrijven.

Ondernemersplaza Veenendaal mag nu dan wel geheel verhuurd zijn: wij hebben nog meer kantoorruimte in ons aanbod! Dus als u op zoek bent naar kantoorruimte of ander bedrijfsmatig vastgoed: wij vertellen u graag over de beschikbare opties. Anderzijds: wilt u als vastgoedeigenaar ook geen leegstand meer? Wij zijn u graag van dienst bij de verhuur of verkoop van uw pand! Of u nu op zoek bent naar kantoorruimte of naar een makelaar die het voor u kan verhuren/verkopen: neem in beide gevallen voor vrijblijvend advies contact op met CMC via 0318-501000 of via info@welkombijcmc.nl.