'Alles is hier geregeld, zelfs de koffie'

Nieuws

Op loopafstand van het station Ede-Wageningen brengt Crown Slim Werken in het kantoorpand aan de Oude Bennekomseweg 1A zakelijke dienstverleners bij elkaar. Niet alleen startende ondernemers maar ook bedrijven die uit hun jasje groeien kunnen zich hier vestigen binnen een alles-inclusief concept.

EDE - "Nu de economie aantrekt, zijn ondernemers op zoek naar geschikte huisvesting. Wij richten ons op jonge, ambitieuze bedrijven die het kantoor aan huis zijn ontgroeid en op zoek zijn naar een professionele plek om te werken en om klanten te ontvangen", trapt Mark Teerling van Crown Slim Werken af. "Wij bieden een alles-inclusief prijs aan. Hieronder verstaan we gemeubileerde kantoorruimte, gebruik internet, schoonmaak, parkeerplaatsen en gebruik van gas, water en elektra. Zelfs de koffie en theevoorziening hoort erbij. Je weet als huurder exact waar je aan toe bent."

Snel operationeel
Robbert van Hal van CMC Bedrijfsmakelaars benadrukt dat kleinere bedrijven snel operationeel willen zijn maar zonder langjarige huurcontracten met allerlei bindende voorwaarden en grote investeringen. Van Hal: "Met de alles-inclusief prijs met kantoorunits vanaf 20m² biedt Crown Slim Werken hiervoor een verrassend alternatief." In Veenendaal is het concept al binnen drie vestigingen een succes gebleken: "Bedrijven op het gebied van coaching tot en met webmarketing en van grafische vormgevers tot aan een bedrijf dat privéjets verhuurd, we brengen partijen bij elkaar die starten of groeiende zijn en die een volgende stap in de ontwikkeling van hun bedrijf willen zetten. We hopen dit nu in de gemeente Ede ook met succes uit te rollen."

Spoorzone Ede
Op woensdag 14 maart hebben vertegenwoordigers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de provincie Gelderland, de gemeente Ede, ProRail en NS hun handtekening gezet onder het uitvoeringsbesluit Spoorzone Ede. Teerling: "Het station Ede-Wageningen wordt compleet vernieuwd. Ook het omliggende gebied wordt flink aangepakt en sluit aan op ons kantoorpand. Het station wordt gereed gemaakt voor de toekomst. De gemeente Ede geeft hiermee echt een visitekaartje af."

Samenwerken in de regio
De verhuurder is zeer tevreden over de samenwerking met Robbert van Hal, de makelaar van CMC Bedrijfsmakelaars. Dit bedrijf is een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe. Van Hal: "Het gaat er niet om wat je voor een klant moet doen op basis van de overeengekomen afspraken, maar wat je bereid bent om extra te doen voor een klant. Oftewel, net die extra service leveren die men niet verwacht, maar zeker waardeert." "Nu de vraag naar kantoorruimte aantrekt, hopen we met onze totaalformule nieuwe huurders te mogen verwelkomen in dit pand in Ede", zegt Mark Teerling van Crown Slim Werken tot besluit.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief