BERLIN PACKAGING HUURT REGULIERENRING 20 IN BUNNIK! 

Nieuws

Het gebouw bestaande uit 1.009 m² kerngezonde kantoorruimte in Bunnik, is in de afgelopen periode volledig gerenoveerd. Als uitgangspunt voor deze renovatie zijn de tien principes van het Amerikaanse Well v2 toegepast om een gezond kantoor te creëren. Inzet van de verhuurder is om efficiënt en effectief werken mogelijk te maken in het mooiste deel van de regio Utrecht. Berlin Packaging Netherlands bv huurt het nagenoeg nieuwe kantoorgebouw als geheel. 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

BERLIN PACKAGING HUURT REGULIERENRING 20 IN BUNNIK!

Berlin Packaging Netherlands is onderdeel van Berlin Packaging, ’s-werelds grootste ‘Hybrid Packaging Supplier®’ van glas, plastic en metaal verpakkingen en sluitingen. Met meer dan 100 jaren ervaring in de verpakkingsindustrie, ruim 2.200 verpakkings professionals wereldwijd, waarvan meer dan 1.200 professionals in EMEA en een wereldwijd netwerk van leveranciers en distributiecentra, biedt Berlin Packaging een geweldig en uitgebreid pakket aan verpakkingen en sluitingen aan haar klanten en bedient hiermee diverse eindmarkten; ’Beverage, Food, Personal Care, Home Fragrance, Industrial and Beauty’!

Bij deze transactie heeft CMC verhuurder bijgestaan in de totstandkoming van de huurovereenkomst. Huurder Berlin Packaging Netherlands bv werd begeleid door Rockpoint Asset Management.
 
Wij feliciteren alle betrokken partijen met de totstandkoming van deze transactie.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief