Centraal gelegen op het Stationsplein

Nieuws

Naast het station Veenendaal-Centrum bevindt zich een fraai en stijlvol pand dat vanwege zijn dynamische ligging en uitstraling kansen biedt voor ondernemers.

VEENENDAAL - Mariëlle Schuurman is makelaar bij CMC Bedrijfsmakelaars en trapt af: “Dit is in alle opzichten een buitengewone locatie. Het heeft een tijd gediend als praktijkruimte voor een huisartsenpraktijk. Daarna is het een kantoorboekhandel geweest waardoor het accent is verschoven naar de showroomfunctie om alle producten uit te stallen en tot hun recht te laten komen. Het raam aan de achterzijde kijkt uit op het perron van station Veenendaal-Centrum  met al haar bedrijvigheid.”

Bereikbaarheid
Door het komen en gaan van reizigers is het altijd een drukte van belang. “Het gebouw is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. In de directe omgeving bevinden zich diverse bushhaltes, ook zijn de op- en afritten van de Rijksweg A12 (Den Haag-Oberhausen) binnen 5 minuten bereikbaar. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.” Naast de bereikbaarheid biedt het pand unieke mogelijkheden voor een onderneming door de goed bezochte stationslocatie. Met de zichtbaarheid zit de potentiële huurder dus ook op het goede spoor met een fraai en stijlvol gemoderniseerd kantoor- of praktijkruimte. In totaal biedt de multifunctionele ruimte circa 210 m2 vloeroppervlak, dat desgewenst ook als showroom is te gebruiken.”

Canvas
“Het interieur kenmerkt zich door licht en transparantie. De witte en glad afgewerkte wanden  kunnen dienen als een canvas dat naar ieders smaak kan worden ingekleurd. De vloer is voorzien van vloerverwarming en het systeemplafond heeft LED opbouw- en inbouwverlichting. De pantry is voorzien van een baropstelling die zowel als kantine kan worden gebruikt maar ook om bezoekers te ontvangen en van uitgebreide informatie te voorzien.

CMC Bedrijfsmakelaars is een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe.  “Het gaat er moet om wat je voor een klant moet den op basis van de overeengekomen afspraken, maar wat je bereid bent extra te doen voor een klant. Oftewel, net die extra service leveren die men niet verwacht, maar zeker waardeert. Dit bedrijfspand aan het Stationsplein in Veenendaal is onderscheidend aan de vele panden die CMC Bedrijfsmakelaars in zijn portfolio heeft.

Potentieel
“Het zou leuk zijn als er zich weer een ondernemer huisvest die het volledige potentieel eruit weet te halen. De locatie en directe omgeving hebben alle ingrediënten in zich om het als een trein te laten lopen”, zegt Mariëlle Schuurman van CMC Bedrijfsmakelaars.  

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief