CMC: attent tot over de grens!

De mensen van CMC

 

Mijn vrouw is Carolien, mijn dochter Julia(10) en mijn zoon Ard-Jaap(8). Hond Boef(1) maakt sinds een jaar ook deel uit van ons gezin! En mijn naam is Rien Bouman. Ik ben geboren en getogen in Veenendaal en daar ben ik ook al jaren zakelijk actief!

Verder ben ik samen met Ben eigenaar van de CMC Groep. In 2013 hebben we CMC overgenomen. Vanaf die tijd hebben we er samen met onze mensen hard aan gewerkt om CMC te maken tot wat het nu is! En dat is? CMC is voor mij 'attent tot over de grens'! We willen altijd net dat extra stapje doen voor onze klanten. Maar ook voor ons team van mensen: zij moeten het allemaal goed hebben bij CMC. Bedenk je eens dat we zo'n 2.000 uur per jaar op het werk doorbrengen.

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Team%20CMC%20Rien.jpg

Het is geen verrassing dat ik me binnen CMC met name bezig houd met vastgoed. Mijn dagen zijn heel divers en totaal niet te voorspellen (net zoals ikzelf ;-). Veelal is mijn agenda gevuld met afspraken waarbij nieuwe klanten en relatiebeheer een grote rol spelen.

Na een drukke werkweek probeer ik een beetje te onthaasten in het weekend. Wie mij een klein beetje kent weet dat ik in mijn vrije tijd veel met mijn gezin in Zoutelande ben te vinden, bij voetbalclub DOVO, maar ook bij de tennisclub. Daar tennis ik graag, maar sinds een tijd padel ik ook met groot plezier.'

Klik hier en maak een afspraak met Rien.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief