CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt bedrijfspand aan D-Signmakers

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt bedrijfspand aan de Fokkerstraat 20 te Veenendaal. Het betreft een gedeelte van de voormalige TV-studio, waarmee dit object tot in de wijde omgeving nog altijd bekendheid geniet. Deze bedrijfs- en kantoorruimte is gelegen op een kenbare zichtlocatie langs De Grote Beer, een belangrijke verkeersader in Veenendaal.

D-Signmakers
D-SIGN makers in Veenendaal en Kesteren is een jonge en actieve onderneming die zich heeft gespecialiseerd in professionele belettering. Bij D-SIGN makers kunt u terecht voor een breed scala aan reclame-uitingen. Denk aan autobelettering, reclameborden, gevelreclame, lichtreclame, vlaggen, banieren en spandoeken. Daarnaast kunt u bij D-SIGN makers elk gewenst ontwerp op stickers laten vormgeven en bedrukken.

D-SIGN makers werkt volgens de hoge normen van de professionele reclame-industrie. Onder meer om die reden is duurzaamheid een rode draad in onze producten en dienstverlening. Heel concreet betekent dit dat we werken met een 'groene' groot-formaatprinter, waarbij geen chemische middelen worden gebruikt.

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief