CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt circa 824 m² kantoorruimte aan Calculus Software B.V.

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars heeft succesvol bemiddeld bij de verhuur van circa 824 m² turn-key kantoorruimte gelegen aan de Vlasman 12-16 te Dodewaard. Het is object is langdurig verhuurd aan Calculus Software B.V. uit Dodewaard. CMC Bedrijfsmakelaars heeft bij deze verhuurtransactie samengewerkt met Prominent Vastgoed.

Het betreft een nieuw en zeer representatief bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit diverse units aan de voorzijde van het gebouw welke voor Calculus Software aan elkaar zijn geschakeld en turn-key worden opgeleverd. Het gebouw is gerealiseerd op het goed bereikbare bedrijventerrein Bonegraaf-West te Dodewaard. De voorgevel is opgetrokken met metselsteen.

Bedrijventerrein Bonegraaf-West is de meest recente uitbreiding in Dodewaard, direct gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A15. Het bestaande bedrijventerrein is gecertificeerd onder het ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’. In de toekomst wil de gemeente, in samenwerking met ondernemers, brandweer en politie ook Bonegraaf-West certificeren.

“De broers Stephan en Winfried Borst richtten in juni 1991 samen Calculus Software BV (“Calculus”) op. De eerste tien jaar werkten ze voornamelijk aan projecten buiten de zorg. Sinds 2001 is Calculus actief in de zorg. Sinds 1 juli 2009 is Stephan niet meer werkzaam voor Calculus en heeft hij zijn aandelen verkocht aan het bedrijf. Momenteel is Calculus eigendom van de directie en een innovatieve ICT-dienstverlener die ook actief is in de zorg, het onderwijs en de financiële sector. Het bedrijf Calculus richt zich met software producten en diensten op het verbeteren van het declaratieproces voor huisartsen, zorggroepen, huisartsenposten, tandartsen, fysiotherapeuten en heeft daarnaast ook enkele ziekenhuizen als klant."

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief