CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt kantoorruimte aan One4Marketing!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt kantoorruimte aan de Traverse 3 (Vonk360) te Veenendaal. Vonk360 is een van de meest innovatieve kantoorpanden van de regio met dynamische werkplekken voor start-ups, flexibel in te richten kantoorruimte of zelfs een hele kantooretage voor uw organisatie. Het is gelegen op het hoogwaardige bedrijventerrein ‘De Batterijen’ pal aan de A12.
 
One4Marketing
Wij helpen jou met een inbound marketingaanpak en de uitvoering ervan. Dit vraagt verschillende competenties. Om jouw organisatie op de beste manier van dienst te zijn, combineren wij onze specialismen in een klantteam. Bij het ontwikkelen van een strategie krijg je hulp van onze mensen die veel ervaring hebben met het creëren en toepassen van inbound marketingstrategieën.
Bij het contentcreatieproces zetten wij onze sterke content creators in. Zij helpen jou antwoord te geven op de vragen van jouw buyer persona in een passende vorm.
Wil je technische ondersteuning bij het maken van een website in HubSpot of koppelingen met HubSpot tot stand brengen? Wij schakelen samenwerkingspartners in die gespecialiseerd zijn in de bouw van websites in het HubSpot COS of in het maken van koppelingen tussen verschillende tools en HubSpot.
Om het voor jou helder en overzichtelijk te houden, is er voor ieder project één contactpersoon. Die neemt frequent contact met je op, zodat de voortgang van het traject bewaakt blijft en er bijgestuurd kan worden waar nodig.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief