CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt kantoorruimte-/bedrijfsruimte aan Special Forces in Business!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt kantoor-/bedrijfsruimte aan de Nieuweweg-noord 314 B27 te Veenendaal aan Special Forces in Business. De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein, grenzend aan bedrijventerrein De Batterijen.

Special Forces in Business
Wij zijn een zestal specialisten met een zeer stevige achtergrond bij de elite eenheden van de Nederlandse Krijgsmacht. Wij zijn als commando’s en mariniers gewend te presteren als het gaat om uitdagende en complexe opdrachten onder de meest extreme omstandigheden.

Naast jarenlange ervaring binnen een internationale militaire omgeving brengen wij onze uitgebreide expertise als trainer, coach, consultant & business developer in een civiele omgeving. Ruimschoots beproefde militaire strategieën, doctrines en methodes bleken een waardevolle onderlegger voor onze partners. Dit bracht hen op duurzame wijze naar een hoger level in business.

Wij ondersteunen organisaties met onze militaire en civiele expertise op krachtige wijze bij het gedragen doorvoeren van verandering en ontwikkeling. Zo dragen wij bij aan een optimaal bedrijfsresultaat én een plezierig werkklimaat bij onze partners.

Als Special Forces raken wij mensen in verandering. Wij maken van kwetsbaarheid een kracht en laten het (zelf)vertrouwen en (zelf)leiderschap groeien. Wij ondersteunen organisaties op het vlak van strategie (richten), tactiek (inrichten) en operatie (verrichten). Wij creëren een doeltreffende combinatie van momentum en dynamiek en zorgen hiermee voor verbondenheid én verdienen.

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief