CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt winkelruimte aan Di Tutto

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt winkelruimte aan het Dorpsplein 2 te Renswoude aan Di Tutto. Medio maart 2016 zal Cynthia Bijmans, aan het Dorpsplein 2 in Renswoude, de Italiaanse belevingswinkel Di Tutto starten. Hierin zijn een koffie- en lunchroom opgenomen en tevens zal er een cadeaushop zijn met Italiaanse producten en delicatessen. De passie welke Cynthia Bijmans en haar gezin hebben voor het mooie Italië hebben deze keuze voor Italiaanse producten beïnvloed. 

In de koffie- en lunchroom zal van de betere Italiaanse koffie, diverse soorten worden geschonken zoals Caffe Latte, Caffe Machiato en Cappucino en zal er een lunchkaart zijn, waarop vooral Italiaanse broodjes worden geserveerd, zoals Panini’s, Ciabatta’s en Italiaanse bollen.

Naast dat het in een knusse en gezellige omgeving mogelijk is, om te genieten van een (niet alcoholisch) drankje en/of hapje, is het ook mogelijk om de gekochte producten mee te nemen. Bij goed weer zal er buiten ook een terras aanwezig zijn, waar de bezoeker kan genieten van de levendige omgeving van het Dorpshart. Tevens zal voor bedrijven in Renswoude de mogelijkheid bestaan om lunches te bestellen die worden bezorgd.

Cynthia Bijmans, zelf ook woonachtig in Renswoude en ruim 23 werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening, is van mening dat Di Tutto een aanwinst zal zijn voor Renswoude en dan met name voor het nieuwe dorpshart en hoopt dan ook dat veel Renswoudenaren en bezoekers aan Renswoude hun weg gaan vinden naar Di Tutto om daar te genieten van La Dolce Vita!

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief