CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt winkelruimte aan Tuunte

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verhuurt winkelruimte aan de Corridor 6-10 te Veenendaal aan Tuunte. De winkelruimte bevindt zich in het overdekte winkelcentrum Passage Corridor.  Het winkelcentrum Passage Corridor beschikt over een uitgebreid winkelaanbod, uitstekende parkeervoorzieningen en sfeervolle horecagelegenheden.

Tuunte
Tuunte opent 9 APRIL  haar deuren in Veenendaal. De kledingwinkels van Tuunte richten zich op ‘pittige’ vrouwen met een wereldse blik. Zij kunnen hier de collectie voor zichzelf, voor haar man en haar kinderen vinden. De collecties van Tuunte worden door Tuunte zelf ontwikkeld en zijn daardoor uniek. Uniek in gevoel, stijl, kleur en collectie. Het nieuwe filiaal komt in overdekt winkelcentrum Corridor.


Op je gemak modieuze kleding uitzoeken in een winkel waar ze je LEREN kennen. Waar ze een kop verse koffie of thee voor je zetten. Met oprechte aandacht en eerlijk advies. Voelen hoe de collectie zit en staat, om nieuwe combinaties te maken en vooral: om er goed uit te zien. Wat de dag ook brengt. Binnenkort kan dat dus ook in Veenendaal.

Tuunte winkels zijn te vinden op goed bereikbare locaties, vaak in wat kleinere winkelgebieden. Daar komt de betrokkenheid van het Winterswijkse bedrijf volledig tot zijn recht. Met de komst naar Barneveld in 2015 zette Tuunte definitief de stap van Oost-Nederland naar het midden van het land. En nu volgt 9 april dus ook Veenendaal.

Fonkelnieuw
De ruime winkel wordt ingericht met fraaie, warme materialen en krijgt een gezellige en vrouwelijke woonkamersfeer. Op dit moment zetten de inrichters alles op alles om 9 april feestelijk te kunnen openen. Zo blijft Tuunte bouwen aan frisse, eigentijdse winkels waarin de frisse, fonkelnieuwe collecties goed uit de verf komen.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief