CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfspand aan Bouman KantoorTotaal!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt bedrijfspand aan de Stationsplein 6B te Veenendaal. Het object is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie direct aan het station Veenendaal-Centrum.

Bouman KantoorTotaal
Bouman KantoorTotaal is een totaalspecialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair, kantoorapparatuur en documentsystemen, facilitaire producten en relatiegeschenken voor kantoren, scholen en instellingen. Wij hebben shops & showrooms in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Vlissingen. Tevens hebben wij een verkoopkantoor in Veenendaal. Bij ons staat niet het ‘product’ centraal, maar juist de ‘oplossing’ die een relatie wenst om zijn of haar bedrijfsvoering en processen te continueren en te optimaliseren. Het draait bij ons om een efficiënte en inspirerende kantooromgeving, met oog voor verantwoord werken en zorg voor het milieu.
Alle medewerkers hebben elk hun specialisatie zodat zij u optimaal van dienst kunnen zijn. Kennis, kunde en vaardigheden zijn dan ook de sleutelwoorden die onderhouden worden door het volgen van cursussen, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van beurzen. Zodoende kunnen wij u altijd op de hoogte houden van de laatste noviteiten en marktontwikkelingen die er daadwerkelijk toe doen.
Centraal in onze missie staat ‘gaat niet, bestaat niet’. Hierbij hechten wij veel waarde aan persoonlijk en klantgericht contact. Wij zijn namelijk professionals die betrouwbaar, transparant en servicegericht te werk gaan en graag een stapje extra doen. Voor nu en in de toekomst.

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief