CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt het voormalige logistiek centrum van Defensie (DELM-terrein)

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt de Utrechtsestraatweg 230 te Rhenen. Het betreft het voormalige logistiek centrum van Defensie gelegen op een perceel van ruim 4 hectare. Op dit terrein staan diverse gebouwen met een bebouwd oppervlak van circa 23.450 m². De bebouwing bestaat uit kantoorgebouwen, werkplaatsen, magazijn, een bedrijfsrestaurant, een sporthal en diverse compactere gebouwen met uiteenlopende functies.

Lange tijd was het onduidelijk wat er met het grote complex zou gaan gebeuren. De Logistieke Divisie Rhenen (LDR), voorheen het depot Electronisch Luchtmacht Materieel (DELM) verhuisde in 2010. Het was een technisch onderdeel van defensie waar apparatuur wordt doorgemeten, gekalibreerd en ingeregeld. Het zou al in 2008 uit Rhenen verdwenen zijn, maar de verhuizing naar Woensdrecht werd steeds uitgesteld. Op het DELM-terrein, ter grootte van 4,2 hectare, zal nieuwe industrie gerealiseerd worden.

CMC Bedrijfsmakelaars heeft dit object verkocht namens het Rijksvastgoedbedrijf in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief