CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt voormalige kinderdagverblijf aan De Bunte Vastgoed

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars verkoopt vrijstaand bedrijfsobject aan de Tweespan 37 te Veenendaal aan De Bunte. Het betreft circa 305 m² kantoor-/praktijkruimte, gelegen nabij het centrum van Veenendaal in de wijk “Dragonder”.

De Bunte Vastgoed
“Wij onderscheiden ons door een zeer directe no nonsens aanpak, snelheid van werken, deskundige en kostenbesparende inbreng in het project, kwaliteit en zeker niet onbelangrijk een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele ontwikkelingstraject. Steeds meer worden we betrokken bij huisvestings- oplossingen, waarbij potentiële opdrachtgevers tevens op zoek zijn naar een geschikte locatie. Vanwege onze brede contacten in de vastgoedwereld en onze uitstekende contacten met gemeenten zullen wij al het mogelijke verrichten om aan de wensen van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen. Functionele en financiële wensen van de opdrachtgever worden vertaald in bouwkundige kwaliteit met een passende uitstraling. Waarbij een eerste schetsontwerp vrijblijvend voor u vervaardigd kan worden. Voorop staat hierbij het leveren van een effectieve en duurzame bijdrage aan het functioneren van het wonen, werken en recreëren, in een goede samenwerking met de betreffende gemeente gecombineerd met een inventieve aanpak.

Tevens hechten we veel waarde aan marktconforme concepten gebaseerd op kwalitatief hoogwaardige stedenbouw en architectuur. Uiteraard toegesneden op de huidige en toekomstige wensen en eisen van bewoners en gebruikers.”

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief