CMC Bedrijfsmakelaars verlengt de huurovereenkomst met Schuiteman Accountants & Adviseurs

Nieuws

CMC heeft circa 600 m² kantoorruimte verhuurd aan Schuiteman Accountants & Adviseurs. Het pand is gelegen op een zichtlocatie aan de Vendelier 4 te Veenendaal.

“Schuiteman biedt al meer dan 40 jaar een hoogwaardige dienstverlening waarbij een sterke persoonlijke betrokkenheid van het grootste belang is. En dat vinden onze relaties ook. Zij merkten massaal in een onafhankelijk recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek "het persoonlijke contact" aan als sterkste punt. Niet voor niets heeft meer dan 70% van hen ons al eens bij een ander bedrijf aanbevolen.

Nothing escapes his eagle eye

Bij Schuiteman laten we ons graag inspireren door de adelaar. Hoog in de lucht heeft hij een perfect totaaloverzicht. Maar tegelijkertijd stelt zijn buitengewone gezichtsvermogen hem in staat om de kleinste details te onderscheiden. Zelfs van de grootste afstand. Niets ontgaat hem. U mag van ons hetzelfde verwachten. Een goede adviseur houdt altijd de grote lijnen in de gaten, maar heeft tegelijkertijd een scherp oog voor de kleinste details”

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief