CMC BEMIDDELT BIJ DE VERKOOP VAN HET VOORMALIG TERREIN VAN TN EUROPE BV

Nieuws

Het al sinds de jaren '50 in Veenendaal gevestigde TN Europe BV gaat een groot deel van haar activiteiten staken. In de afgelopen periode zijn de gebouwen en gronden aan De Smalle Zijde 1B in Veenendaal te koop aangeboden. CMC Bedrijfsmakelaars heeft de verkoper begeleid in het verkoopproces, Jurato Bedrijfsjuristen heeft de verkoop juridisch begeleid. Wij bedanken Jan Willem Hermans van OLENZ Notarissen voor de notariële afwikkeling.

Op basis van het voorkeursrecht is het object voor 16,2 miljoen aan de gemeente Veenendaal verkocht! De totale oppervlakte van de bebouwing op het terrein bedraagt circa 21.406 m² en is gelegen op een perceel van circa 55.000 m². Lout van der Hoeven bedanken wij voor de prettige samenwerking.

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

De Smalle Zijde 1 B Tsubaki TN Europe BV Verkocht CMC Jurato

Toekomst
De gemeente heeft plannen om dit gebied duurzaam te ontwikkelen tot een locatie waar een mix van bedrijven zich kunnen vestigen. In Veenendaal is namelijk grote behoefte aan nieuwe of vervangende kleinschalige bedrijfsruimten.

Ontwikkeling bedrijfspanden
Op de Smalle Zijde 1B blijft een deel van de activiteiten van TN Europe BV gehandhaafd. Een gebied van circa 13.000 m² zal door hen voor 10 jaren terug gehuurd worden van de gemeente. De gebouwen op de overige percelen zullen gesloopt worden en de grond gesaneerd. Er wordt aan een ontwikkelingsplan gewerkt waar de percelen worden aangeboden aan bedrijven met een milieucategorie van maximaal 3.2, die daar zelf een bedrijfspand op kunnen ontwikkelen.

Tijdelijke invulling
Tijdens de herontwikkeling van het terrein zullen de gebouwen en het buitenterrein tijdelijk verhuurd gaan worden. De gemeente heeft CMC ingeschakeld om de verhuur te gaan verzorgen.

Transformatie Het Ambacht
Het aangekochte terrein vormt een veilige buffer tussen de bedrijven aan de oostkant van de Groeneveldselaan, daar waar woningen ontwikkeld zullen worden. Ondernemers, grondeigenaren, ontwikkelaars, de gemeente en bewoners in het Ambacht werken samen aan de transformatie van het gebied.

Wil je jouw bedrijfspand verkopen of verhuren?
Zoek je een nieuwe locatie voor jouw bedrijf?
Wil je kennismaken met CMC?

Klik hier en neem contact op met ons

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief