CMC breidt verder uit!

Nieuws

CMC is al jaren de actieve en creatieve bedrijfsmakelaar in Veenendaal en Ede. Na de opening van een kantoor in Utrecht in 2021 breidt CMC zich verder uit in Midden-Nederland. Vanaf 1 december 2022 is CMC ook actief in de regio Amersfoort. Vanuit het kantoorpand aan de Terminalweg 36 in Amersfoort zal Joucke van Driesten, bedrijfsmakelaar bij CMC,vastgoedeigenaren begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe huurder of koper voor zijn of haar bedrijfspand. Ook kan Joucke ingeschakeld worden wanneer een ondernemer een geschikte kantoor-, winkel-, bedrijfsruimte of belegging zoekt.
 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

 

 

CMC onderscheidt zich door naast de opdrachtgever te staan en vol energie op zoek te gaan naar de juiste match. Dit is merkbaar in pakkende marketingacties, een actieve houding en een uitstekende bereikbaarheid. Ook heeft CMC een groot landelijk beleggersnetwerk en kan zij ingeschakeld worden voor het opstellen van deskundige taxatierapporten. Al jarenlang een bewezen concept in Veenendaal, Ede en Utrecht.

Maar CMC doet meer! Naast bedrijfsmakelaardij is CMC ook specialist in verzekeringen, pensioenen en arbodienstverlening. 

Je bent van harte welkom voor een kennismaking. Bedrijfsmakelaar Joucke is bereikbaar via 033 303 56 00.


Neem direct contact op!

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief