CMC is echt een absolute aanrader als makelaar voor zowel de verkoop als aankoop van een bedrijfspand!

De klanten van CMC

Vanmorgen vroeg stond de cappuccino klaar voor mij bij Best Sellers. Persoonlijk voor mij een onbekende partij. Althans, er gaat een belletje rinkelen, maar die bleek niet juist te zijn. Best Sellers opereert voornamelijk onder de radar, dus zo gek was het niet dat ik hen nog niet kende. In ieder geval de hoogste tijd voor een nadere kennismaking, want in de afgelopen periode hebben onze makelaars met hen samengewerkt.

Ik werd warm ontvangen door een van de 15 medewerkers die deze organisatie kent. Een kleine speler zou je denken, maar dat is alles behalve waar! Op een korte en duidelijke manier legt een van de directeuren, Rien van Dijk, uit wat Best Sellers precies doet.

Regel het direct

Anouk van Veldzuiden - regel het direct

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Klanten van CMC review Bestsellers Rien van Dijk CMC Bedrijfsmakelaars

‘De oorsprong lag in 1990 en was de schuld van senior’, vertelt Rien met een glimlach. ‘Senior heeft in 1990 bedrijf opgericht en ik ben er samen met mijn broer Louis binnen een jaar na oprichting ingestapt’. Sinds 2002  geven de broers samen sturing aan het succesvolle bedrijf: Louis is eindverantwoordelijk voor het commerciële deel, zowel inkoop als verkoop, Rien is actief voor operationele zaken.

‘We zijn 32 jaren actief op de markt van cadeau- en woondecoratieartikelen die we importeren vanuit Azië’, legt Rien uit. ‘Deze producten leveren we aan zo’n 50 grote retailers in Europa. Dat doen we met een team van 15 betrokken medewerkers. Er is inhoudelijk aan onze business niet heel veel veranderd qua werkwijze. Het gaat nog steeds over het hebben van een ‘neus’ voor de handel.

Voor de pandemie reisden we een aantal keren per jaar af naar Azië om de laatste trends en het aanbod bij elkaar te brengen. Helaas kon dat de afgelopen jaren niet meer en waren we gedwongen tot online-communicatie met onze leveranciers in Azië.

Onze klanten nodigen we uit om in onze showroom de seizoen collecties te komen bekijken. Rien laat mij de uitgebreide showroom zien die al volledig in kerstsferen is gehuld. Voor de kerst van 2022’, vertelt hij. ‘Onze klanten plaatsen hun orders en wij bestellen de producten bij onze leveranciers in Azië.’

Best Sellers en CMC
Best Sellers kwam met CMC in aanraking omdat er vanuit de markt interesse was voor het pand aan de Smalle Zijde. Rien zegt daarover: ‘De begeleiding van de verkoop verliep zeer voorspoedig: CMC heeft de juiste contacten en kan snel schakelen. Groter ‘probleem’ was het vinden van een nieuwe plek voor ons bedrijf na de snelle verkoop van ons pand. Ook hier heeft CMC ons professioneel in begeleidt. Aan de Lunet 1 vonden we een nieuwe mooie locatie met kantoorruimte met ook voldoende ruimte voor onze showroom. Klimaatneutraal ondernemen drukte een belangrijk stempel op de ontwikkeling van ons nieuwe bedrijfspand. Zonnepanelen zorgen voor de energie die nodig is voor verlichting, verwarming en het verbruik van elektrische apparaten. Daarmee is onze dagelijkse bedrijfsvoering volledig CO2-neutraal!

Klanten van CMC review Bestsellers Rien van Dijk CMC Bedrijfsmakelaars

CMC is een fijne club om mee samen te werken.

CMC is een fijne club om mee samen te werken. Ze behartigen de belangen van jou als klant op een plezierige manier en hebben een proactieve houding’, aldus Rien. ‘Dat hebben zowel in het verkoop- als het aankoopproces ervaren. We hebben dat in het verleden met andere makelaars ook wel anders meegemaakt. Ik kan CMC absoluut aanraden als makelaars zowel voor de verkoop als aankoop van een bedrijfspand!’

Ervaren wat Best Sellers over ons vertelt? Maak een afspraak!

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief