CMC is een fijne plek om te werken; als werkgever en met de collega's!

De mensen van CMC

Zo’n 4,5 jaar loopt ze rond in de gangen van CMC. Een steunpilaar voor de makelaars, waar het gaat om het opstellen van allerhande contracten en het afwikkelen van overeenkomsten. Zelf zegt ze dat haar werk vooral erg leuk is omdat het iedere dag anders is; zeker niet strak en gestructureerd! We hebben het over Saskia Oskam.

 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

De mensen van CMC - Saskia Oskam - CMC Bedrijfsmakelaars

‘Ik vind vastgoed een erg leuke branche om in te werken en bij bedrijfsonroerend goed gaat het wat meer over de grote lijnen. Dat ligt mij wel. Ik kan happy worden van een mooie deal die we gedaan hebben! Alles verloopt nooit helemaal zonder reuring; de makelaardij is een snel vak en er moet veel geschakeld worden en daar krijg ik energie van. Zodra aan het einde van de dag alles maar is opgelost en het werk klaar is, dan ben ik een blij mens.

Bij CMC werken we met een ontzettend leuk team; echt een vereiste voor mij om mijn werkplek als prettig te kunnen ervaren. Bij CMC krijg je volop kansen, je kan jezelf ontplooien en je functie eigenlijk maken zoals je dat zelf leuk vindt. Van die 4,5 jaar CMC heb ik geen dag spijt gehad!'

Heb je vragen voor Saskia? Klik hier en neem contact op!

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief