CMC heeft namens haar opdrachtgever een vrijstaande kantoorvilla aangehuurd aan de Maliesingel in Utrecht!

Nieuws

Namens haar opdrachtgever ‘De Werkvilla’ heeft CMC Bedrijfsmakelaars een vrijstaand, karakteristiek herenhuis, staande tegenover Park Lepelenburg aan de rand van het centrum van Utrecht aangehuurd.

 

Het object heeft een totaaloppervlakte van circa 630 m². Bij het gebouw horen tevens circa 25 parkeerplaatsen, die op het afgesloten parkeerterrein achter het gebouw liggen. Daarnaast beschikt het over een royale tuin. Het pand heeft een authentieke en sfeervolle uitstraling, door de aanwezige originele details waaronder hoge plafonds, paneeldeuren, lambrisering en schouwen voel en zie je de historie van het gebouw.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

''''

Over ‘De Werkvilla’

De Werkvilla biedt kantoorruimtes aan in karakteristieke kantoorvilla's in het groene hart van Utrecht en Amersfoort. Op loopafstand van de lokale bakker, het station en de bruisende binnenstad.

 

Als ondernemer wil je gefocust werken, omringd door een goede sfeer en een inspirerende werkomgeving. Je wilt je auto voor de deur kunnen parkeren, een broodje halen bij de bakker verderop en bij het koffieapparaat de ruimte voelen om advies te vragen aan een gespecialiseerde medehuurder.

 

Dat is de Werkvilla. Het ontzorgen ondernemers, zodat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn.

CMC feliciteert alle partijen deze transactie. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die ‘De Werkvilla’ te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief