CMC schakelt snel en komt de gemaakte afspraken na!

De klanten van CMC

Op een dinsdagmiddag lopen we binnen bij PUUR! Vloeren. Het bedrijf dat Barend van Kooten zo’n 17 jaar geleden in zijn eentje gestart is. De reden dat wij in contact zijn gekomen met Barend, is dat de organisatie per september gaat verhuizen naar een andere locatie binnen Veenendaal. We zijn benieuwd waarom PUUR! voor CMC gekozen heeft en hoe zij de samenwerking ervaren. Eenmaal binnen valt ons direct de verscheidenheid aan vloeren op. “Wij testen onze nieuwe vloeren eerst uitvoerig voordat we ze verkopen. Het is belangrijk dat wij ons product eerst leren kennen en weten dat het van goede kwaliteit is”, legt Barend uit.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Review CMC - Barend van Kooten Puur Vloeren

Door ook jongere werknemers aan te nemen, stel je de toekomst veilig voor het bedrijf. Combineer dat met de ervaren medewerkers en je krijgt een hele fijne dynamiek en een hecht team.

Voordat Barend PUUR! Vloeren begon, heeft hij hard leren werken in de bakkerij van zijn vader. Al snel ging het kriebelen om zelf te ondernemen: een bedrijf in vloerbedekking kwam tot leven. Waar het begon met slechts één medewerker in dienst, groeide het bedrijf al snel door en zo ook het medewerkersbestand. Versterkt door een combinatie van een jongere generatie en de ervaren rot in het vak. “Door ook jongere werknemers aan te nemen, stel je de toekomst veilig voor het bedrijf. Ze groeien mee. Combineer dat met de ervaren medewerkers en je krijgt een hele fijne dynamiek. Dat is ook te zien aan de loyaliteit van ons hechte team”.

Barend legt uit dat het aannemen van jonge mensen er ook weer voor zorgt dat een nieuwe manier van denken ontstaat. Ze brengen nieuwe ideeën met zich mee. Samen met de inzichten van de ervaren medewerkers, helpt dat op den duur weer bij het verbeteren van producten en diensten. Inmiddels bestaat de PUUR! Vloerengroep uit 33 mannen en vrouwen sterk, aangevuld verschillende zzp’ers die ondersteunen bij het uitvoerende werk. Het aansturen van het team doet Barend niet alleen, maar samen met zijn compagnons Hans Verschuren en Dirc Olde.

Kennis en ervaring staat centraal bij PUUR!. Het woonbeton en de gietvloeren worden eerst uitvoerig getest. “Onze vloerenspecialisten moeten eerst leren met het product om te gaan. Het aanleggen van een gietvloer vereist namelijk kennis en ervaring. Er zit een speciale techniek achter”, aldus Barend. Het testen van de vloeren gebeurt bij PUUR! zelf. Daarnaast reizen ze regelmatig af naar het buitenland om de nieuwste producten, technieken en ontwikkelingen te ontdekken.

Momenteel bevindt PUUR! zich aan de Klovenier in Veenendaal, verspreid over 3 panden. Met oog op de toekomst is het handiger om de werkzaamheden op 1 plek te kunnen uitvoeren. Zeker nu Ambifloor met ingang van 1 maart 2023 samengevoegd is met de PUUR! Vloerengroep. Een nieuwe plek werd dus noodzakelijk. Over de samenwerking met CMC zegt Barend: “Het is fijn dat CMC snel kon schakelen, ik wist in eerste instantie niet zo goed wat ik kon verwachten. Je ziet vaak dat mensen afspraken maken en ze niet nakomen. Rien won mijn vertrouwen door zijn afspraken wél na te komen.”

Ook zaken doen met CMC? Klik hier en maak een afspraak

Review CMC - Barend van Kooten Puur Vloeren

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief