CMC verhuurt bedrijfsruimte aan firma Hout en Staal!

Nieuws

Binnen dit grootschalige bedrijfscomplex heeft CMC Bedrijfsmakelaars circa 3.250 m² bedrijfsruifsruimte en circa 225 m² kantoorruimte verhuurd aan Firma Hout en Staal. Dit recentelijk gerealiseerde bedrijfscomplex bevindt zich op het nieuwste bedrijventerrein van Ede: BTA12. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid  vanwege haar ligging in de kom van de A12 en de A30.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

Firma Hout en Staal:
Door de ervaring die wij  op hebben gedaan in de productie van maatwerkmeubelen kunnen wij ons  inmiddels een specialist noemen in maatwerkmeubelen van eiken en steigerhout gecombineerd met staal. Met een enthousiast en vakkundig team adviseren wij klanten in de showroom over hun interieur. Hier nemen wij alle tijd om met je mee te denken over de inrichting van jouw woning of bedrijf. 

Een goede prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met persoonlijk advies en flexibiliteit staat bij ons centraal! Kom langs voor advies, een kop koffie of een vrijblijvende offerte!
We zijn opzoek naar een buurman voor Firma Hout en Staal, momenteel is er circa 2.000 m² bedrijfsruimte beschikbaar binnen dit bedrijfspand. Voor meer informatie of een bezichtiging bel CMC Bedrijfsmakelaars via 0318-501000 of stuur een e-mail naar  info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

Firma Hout en Staal

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief