CMC verhuurt bedrijfsruimte aan firma Hout en Staal!

Nieuws

03_logo_23_0.jpg

CMC verhuurt bedrijfsruimte aan firma Hout en Staal!

Binnen dit grootschalige bedrijfscomplex heeft CMC Bedrijfsmakelaars circa 3.250 m² bedrijfsruifsruimte en circa 225 m² kantoorruimte verhuurd aan Frima Hout en Staal. Dit recentelijk gerealiseerde bedrijfscomplex bevindt zich op het nieuwste bedrijventerrein van Ede: BTA12. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid  vanwege haar ligging in de kom van de A12 en de A30.

Firma Hout en Staal:
Door de ervaring die wij  op hebben gedaan in de productie van maatwerkmeubelen kunnen wij ons  inmiddels een specialist noemen in maatwerkmeubelen van eiken en steigerhout gecombineerd met staal. Met een enthousiast en vakkundig team adviseren wij klanten in de showroom over hun interieur. Hier nemen wij alle tijd om met je mee te denken over de inrichting van jouw woning of bedrijf. 

Een goede prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met persoonlijk advies en flexibiliteit staat bij ons centraal! Kom langs voor advies, een kop koffie of een vrijblijvende offerte!
We zijn opzoek naar een buurman voor Firma Hout en Staal, momenteel is er circa 2.000 m² bedrijfsruimte beschikbaar binnen dit bedrijfspand. Voor meer informatie of een bezichtiging bel CMC Bedrijfsmakelaars via 0318-501000 of stuur een e-mail naar  info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief