CMC verhuurt kantoorruimte aan Geldvoorelkaar.nl

Nieuws

Geldvoorelkaar.nl huurt via CMC Bedrijfsmakelaars kantoorruimte in VONK360!
Gebouw VONK360 is een van de meest innovatieve kantoorpanden van de regio met keuze uit flexplekken voor start-ups, deelkantoren of zelfs een hele verdieping en op de begane grond een volledig ingerichte cateringruimte met vergaderkamers.  

Geldvoorelkaar.nl koos voor een representatieve kantoorkamer op de tweede verdieping van circa 124 m². Hiermee is, naast een transactie die rond december van dit jaar kan worden gepubliceerd, de totale vloeroppervlakte van circa 1.500 m² volledig verhuurd via CMC Bedrijfsmakelaars. VONK360 vindt u aan Traverse 3 op Businesspark De Batterijen, pal aan de A12.
 
Geldvoorelkaar.nl over VONK360
Wij groeiden uit ons jasje en zijn verhuisd! Ons kantoor was echt te klein geworden, dus tijd voor een nieuwe locatie. En deze hebben wij gevonden: VONK360. Een inspirerend, duurzaam en innovatief pand waar we met enthousiasme aan de slag zijn!

Meer over Geldvoorelkaar.nl
Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfundingplatform in Nederland en zet zich in voor de financiering van MKB Nederland en particulieren. Via Geldvoorelkaar.nl ondersteunen investeerders en geldleners elkaar bij het waarmaken van hun ambities. Heeft u financiering nodig voor de opstart of uitbreiding van uw onderneming? Of bijvoorbeeld voor een verbouwing of zonnepanelen? Via Geldvoorelkaar.nl bepaalt u zelf de hoogte van het geldbedrag, de looptijd en de rente. Investeren in crowdfundingprojecten via Geldvoorelkaar.nl levert u het volgende op: aantrekkelijk rendement; door ondernemers aangeboden incentives; investeren in door u geselecteerde projecten; laagdrempelig investeren tegen lage kosten.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief