CMC verhuurt Nijverheidslaan 10 te Veenendaal (gedeeltelijk)

Nieuws

Binnen het voormalige Setter House heeft CMC Bedrijfsmakelaars circa 190 m² kantoor- en overige ruimte en circa 1.030 m² bedrijfsruimte verhuurd aan Imkerij De Werkbij. Het object is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Het Ambacht.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Nijverheidslaan%2010%20Veenendaal%20-2.jpg

Een toekomst voor bijen en mensen:
Vanuit de sociale achtergrond van Kees en Jannitha Verrips is de onderneming uitgegroeid naar een van de grootse imkervakhandels, en vervult daarnaast een voorbeeldfunctie voor het creëren van arbeidsplekken voor sociaal zwakkeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door de imkerij blijft de honingbij behouden. Dat vraagt om waardering en steun. Zonder bijen hebben we geen of slecht voedsel. Zonder bijen geen toekomst. Daarom ondersteunen wij de imkers door hen te faciliteren en de honing en was in te kopen. Zo kunnen de imkers hun passie voort blijven zetten.

Bent u ook opzoek naar kantoor-/bedrijfsruimte? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor via 0318-501000 of stuur een e-mail naar info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief