CMC verhuurt ruim 3.000 m2 kantoorruimte aan de Brouwersgracht in Veenendaal!

Nieuws

CMC Bedrijfsmakelaars heeft namens AM RED een 10 jarige huurovereenkomst gesloten met het ICT bedrijf Visionplanner in Veenendaal. Visionplanner bouwt innovatieve software voor Nederlandse administratie- en accountantskantoren. Visionplanner zal zich vestigen in het project Tricotage, onderdeel van het centrumplan Brouwerspoort, in een ruimte van ruim 3.000 m2. “Met de komst van deze innovatieve speler krijgt het centrum van Veenendaal een sterke impuls, aldus Jan Ruitenberg, adjunct directeur AM Real Estate Development.”

Experience center en ruimte voor charitatieve instellingen
Een deel van de ruimte zal worden ingericht als experience center, waarbij de mogelijkheden van de software in beeld wordt gebracht voor potentiële klanten. Daarnaast stelt Visionplanner een deel van de ruimte ter beschikking aan charitatieve instellingen. Deze instellingen kunnen gebruik maken van verschillende services, zoals catering, office management en telefoonservices.

Substantiële afname lege winkelruimte
Oorspronkelijk was de ruimte ontwikkeld als winkelruimte. Door de verhuur aan Vision Planner is AM RED in staat om de winkelleegstand in Veenendaal substantieel terug te brengen. Bovendien wordt op deze wijze de dynamiek in het centrum verstrekt door de vestiging van een innovatieve onderneming en een groot aantal charitatieve instellingen.

Over AM Real Estate Development
AM Real Estate Development is de dienstverlener met oplossingen voor huisvestingsuitdagingen in commercieel vastgoed. We bieden ontwikkelmanagement of het nu gaat om (integraal) projectmanagement, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes middels een advies of het volledig uit handen nemen van vastgoed(her)ontwikkelingsvraagstukken. Wij realiseren met onze mensen haalbare en creatieve oplossingen.

Over CMC Bedrijfsmakelaars
CMC Bedrijfsmakelaars is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Het kantoor heeft als belangrijkste werkgebied regio Midden Nederland. Daarnaast worden landelijk activiteiten ontplooid, onder meer op het gebied van besparingsadvies, beleggingstransacties en vastgoedconsultancy.

“Wij zijn jonge ondernemers met tezamen een schat aan ervaring in de vastgoedwereld. Doordat wij geboren en getogen zijn in deze regio kennen wij de mentaliteit en weten wij spreekwoordelijk gezegd hoe de hazen lopen. U kunt bouwen op onze inzet, betrokkenheid en integriteit. Daarnaast benaderen wij de huidige vastgoedmarkt op een actieve en bovenal creatieve wijze!

CMC Bedrijfsmakelaars maakt onderdeel uit van de CMC Groep (CMC Vastgoedbeleggingen, CMC Assurantie & Advies en CMC Collectief). Meer informatie: www.welkombijcmc.nl.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief