CMC verkoopt grootschalig bedrijfscomplex in Ede aan R&W!

Nieuws

CMC verkoopt grootschalig bedrijfscomplex in Ede aan R&W!

CMC heeft het grootschalige bedrijfscomplex ter grootte van ruim 7.500 m2 aan de Bellstraat 18 in Ede verkocht aan R&W! Het bedrijfsobject is gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Heestereng.  

“R&W Batterijen is een onafhankelijk werkende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in oplossingen voor al uw mobiele en stationaire elektrische toepassingen. Sinds de oprichting in 1995, als R&W Traktiebatterijen Import BV, heeft het bedrijf een solide groei doorgemaakt. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieen en het perfectioneren van onze producten en diensten wordt deze groei gecontinueerd. Wij zijn een zelfstandige aanbieder van batterijen, laders en de complete dienstverlening rondom deze energiepakketten. R&W is de officiele Nederlandse importeur van TAB tractiebatterijen, TAB accu’s, TAB stationaire batterijen, Discover Energy batterijen, Fronius en SPE hoogfrequent laders. Vanuit ons bedrijfspand te Ede en ons servicekantoor te Capelle a/d IJssel werken wij met een landelijk dekkend netwerk van servicemonteurs. Voor service en reparaties staat onze 24-uurs servicedienst (complete reparatie of overbrugging) voor u klaar.”                              

CMC is een allround organisatie als het gaat om bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van verhuren en verkopen, aanhuren en aankopen, besparen op huisvestingslasten, taxeren en beleggen. Neem voor vrijblijvend advies contact op via 0318-501000 of info@cmcbedrijfsmakelaars.nl.

 

Regel het direct

Angela Baardman - CMC

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief