CMC verkoopt langjarig verhuurd bedrijfsobject langs de Rondweg-Oost

Nieuws

CMC heeft bemiddeld bij de verkoop van een langjarig verhuurd bedrijfsobject aan de Inductorstraat 26a in Veenendaal. Het object is gelegen op een toplocatie langs de doorgaande weg Rondweg-Oost en heeft een vloeroppervlakte van circa 1.800 mยฒ showroomruimte, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Het imposante pand is verhuurd aan ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐˜€, het bedrijf dat oprichter Hans op 27 april 1999 is gestart vanuit zijn zolderkamer. Met slechts een pen, tekenpapier en een overvloed aan creativiteit, reisde hij door de hele regio om mensen te verrassen met de mooiste keukenontwerpen. Nu, meer dan 20 jaar later, is Provence gegroeid en gevestigd in Veenendaal. Inmiddels biedt Provence niet alleen keukens, maar ook complete interieurontwerpen aan!

CMC trad op voor op voor de verkoper, een particuliere belegger. ๐™‘๐™ค๐™ค๐™ง ๐™™๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™š ๐™—๐™š๐™ก๐™š๐™œ๐™œ๐™š๐™ง๐™จ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ฃ๐™ค๐™œ ๐™ค๐™ฅ ๐™ฏ๐™ค๐™š๐™  ๐™ฃ๐™–๐™–๐™ง ๐™ซ๐™–๐™จ๐™ฉ๐™œ๐™ค๐™š๐™™! Neem daarom contact op met CMC als je een beleggingsobject wenst te verkopen.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrechtย 030 307 90 510
Bel voor Amersfoortย 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief