CMC verkoopt units op NUDE II in Wageningen!

Nieuws

CMC heeft in een nieuwbouwproject verkocht bestaande uit 22 units verdeeld over 18 units van circa 98 m² en vier hoekunits van circa 140 m². Het project bevindt zich op Nudepark 2 in Wageningen.

De voorbereidingen voor de bouw van deze units zijn getroffen en naar verwachting worden deze in de zomer van 2022 opgeleverd. Deze prachtige nieuwbouwunits zijn gelegen op Nudepark 2, in het hart van de ‘Food Valley’ te Wageningen, direct nabij de Campus van Wageningen University & Research.

Regel het direct

Anouk van Veldzuiden - regel het direct

Bel  0318 - 501 000  of 030 - 307 90 50

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

CMC verkoopt units op NUDE II in Wageningen!

Nudepark 2 biedt ondernemingen op het gebied van (detail)handel, ambacht en industrie alle ruimte om hun ambitie vorm te geven. Bedrijven kunnen hier profiteren van de sterke economische positie van zowel de gemeente als de regio en de gunstige ligging. De realisatie van Nudepark 2 voldoet aan het beleid voor duurzame gebiedsontwikkeling. Verder is er parkmanagement, een bundeling van krachten en activiteiten, wat leidt tot onder andere kostenbesparing.

De units zijn centraal gelegen met de rijkswegen A12, A50 en A15 dichtbij! Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een hoofdontsluiting op het Nudepark 2.

CMC trad op namens de verkoper, een particuliere belegger.

Inmiddels is de verkoop van de 22 losse units van start gegaan! Klik hier en neem contact op voor meer informatie.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief