De Arck in Ede drijft op duurzaamheid

Nieuws

Aan één van de belangrijkste verkeersaders van Ede is het kantoorpand ‘De Arck’ gevestigd. Volgens eigenaar en vastgoedondernemer Peter Graumans  is het gebouw klaar voor de toekomst.

EDE –  In het kantoorpand aan de Keesomstraat zijn meerdere bedrijven gevestigd. Naast Schuiteman Accountants en Adviseurs ook Autoschade Herstel Groep, Promocompany, Hoek Consultants en Van Ameyde. Bij de aankoop is gekeken naar flexibiliteit, moderne uitstraling, de locatie maar vooral ook naar duurzaamheid. Graumans zegt daarover: “Duurzaamheid is momenteel een modewoord, maar wij proberen hiermee vooral aan te geven dat het voldoet aan de hoogste standaard met het predicaat Energielabel A. Recent is duidelijk geworden dat vanaf 2023 alle bouwprojecten lager dan energielabel C niet meer gefinancierd kunnen en zelfs niet meer verhuurd mogen worden. Mogelijk zal de maatregel aangescherpt worden zodat panden in 2030 verplicht Energielabel A. moeten hebben. Kantoorpand ‘de Arck’ is dus klaar voor de toekomst!”

Aanspreekpunt
“Om de huurders van het pand zoveel mogelijk te ontzorgen, hebben we het beheer ondergebracht bij B.V. Stichts Beheer van 1952. Bij dit adviesbureau is een team van medewerkers aan ons pand gekoppeld. Zij zijn het aanspreekpunt voor onze huurders, regelen onderhoudscontracten, begeleiden en controleren de onderhoudswerkzaamheden en doen het financiële beheer. Ook plannen zij regelmatig een huurdersoverleg waardoor wij op de hoogte blijven van wat er leeft bij onze huurders.” Graumans wil meer zijn dan alleen de verhuurder: “Wij vinden kwaliteit, vertrouwen en continuïteit belangrijk. Dit komt tot stand door regelmatig op de stoel van de huurder te gaan zitten, in kaart brengen wat hij wil en wat hij verwacht. Hierop willen wij zo goed mogelijk anticiperen zodat de medewerkers een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek hebben.”

Het kantoor is gelegen nabij de op- en afritten van Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem). Via de nabijgelegen A30 is ook de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Op eigen terrein zijn nog voldoende parkeerplaatsen.

Samenwerken in de regio
De verhuurder is zeer tevreden over de samenwerking met Robbert van Hal, de makelaar van CMC Bedrijfsmakelaars. Dit bedrijf is een jong en ervaren makelaarskantoor met als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe. Van Hal: “Het gaat er niet om wat je voor een klant moet doen op basis van de overeengekomen afspraken maar wat je bereid bent om extra te doen voor een klant. Oftewel, net die extra service leveren die men niet verwacht, maar zeker waardeert.” “Ons pand is momenteel 75 procent gevuld en nu de vraag naar kantoorruimte aantrekt, hopen wij met onze totaalformule nog enkele nieuwe huurders te mogen verwelkomen”, zegt Peter Graumans tot besluit.

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief