De Schutterij 10 verkocht aan Stichting Royal Mission

Nieuws

Op een absolute zichtlocatie aan de Rondweg-West bevindt zich dit vrijstaande en goed onderhouden kantoorpand van circa 1.871 m² BVO. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het eigen, afsluitbare terrein. Het object is gelegen op een riant kavel ter grootte van circa 4.850 m2.

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

IMG_2222.JPG

 

Bedrijventerrein De Faktorij ligt ten noordwesten van Veenendaal
en is circa 60 hectare groot. Naast een aantal hoogwaardige, fijntechnische bedrijven zijn er op dit bedrijventerrein veel zakelijke dienstverleners gevestigd, veelal ICT gerelateerd. Het terrein is gelegen nabij een van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem). Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Diverse bushalten bevinden zich in de nabijheid. Veenendaal is voorzien van een drietal NS-stations.


 

Stichting Royal Mission 

Royal Mission is in mei 2009 gestart in de huiskamer van Martin en Karin Koornstra en uitgegroeid tot een missionaire organisatie. Discipelschap is bij het uitvoeren van hun missie een belangrijke sleutel is. En dat doen zij door organisatie van events, onderwijs en kerkontwikkeling.

Royal-Mission-School-Bijbelschool-Vergelijker_0.png

07-_0.jpg

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief