DIAMANT 3.0 verwelkomt Lelie Zorggroep!

Nieuws

06_logo_12_3.jpg

DIAMANT 3.0 verwelkomt Lelie Zorggroep!

Binnen dit onderscheidende kantoorgebouw -gelegen direct aan de snelweg A12- zal de Lelie Zorggroep begin 2019 op de volledige vierde verdieping haar intrek nemen! Het kantoorgebouw is zowel van binnen als van buiten grondig gerenoveerd en volledig gemoderniseerd. Wij feliciteren de Lelie Zorggroep met haar nieuwe kantoor.

Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we met veel gemotiveerde medewerkers aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding, behandeling en hulpverlening. We doen dat van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging. Lelie zorggroep bundelt de krachten van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Bent u ook opzoek naar onderscheidende kantoorruimte voor uw bedrijf op een centrale locatie in Nederland? Op dit moment zijn er nog maar twee moderne verdiepingen beschikbaar. Dankzij de flexibele ruimteverdeling is het pand voor zowel grote als kleine bedrijven zeer interessant. De kantoorruimte kan geheel naar eigen inbreng worden ingericht en heeft de unieke mogelijkheid om uw naam/logo dagelijks kenbaar te maken aan 150.000 passanten doormiddel van dakreclame! Wanneer kunnen wij u verwelkomen in DIAMANT 3.0?

Wilt u meer informatie of een bezichtigingsafspraak maken? Bel CMC Bedrijfsmakelaars via 0318-501000 of e-mail naar:  info@cmcbedrijfsmakelaars.nl

Regel het direct

064-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Marieke Westhuis

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief