Doordat CMC de grootste in de regio is, hebben zij ook de meeste kennis van de lokale markt.

De klanten van CMC

De Bunte Vastgoed. Wie in of om de Veluwe wel eens in aanraking is gekomen met de koop van een nieuwe woning kent de naam misschien wel. Maar De Bunte doet meer. Ik praat er over met Daan Verweij, projectontwikkelaar bij De Bunte.  

De Bunte is zo’n 20 jaar geleden ontstaan. De naam De Bunte komt voort uit de naam van onze karakteristieke en vertrouwde huisvesting ‘De Bunte’ aan de Amsterdamseweg te Ede. De naam ‘De Bunte’ prijkte op de voorkant van het pand en daarom werd het: De Bunte Vastgoed! Na 20 jaar is de projectontwikkelaar doorgegroeid naar een team van 16 medewerkers en heeft het een sterke focus op de regio Midden Nederland! 

Regel het direct

Marieke Westhuis - CMC

Bel voor Veenendaal/Ede 0318 501 000
Bel voor Utrecht 030 307 90 510
Bel voor Amersfoort 033 303 56 00

Stuur een e-mail

CMC review CMC Bedrijfsmakelaars Klanten van CMC De Bunte Vastgoed Daan Verweij

‘Naast het ontwikkelen van 400-500 nieuwbouwwoningen per jaar, doen we ook aan herontwikkeling van bestaande (monumentale) panden. Zo hebben we oude monumentale kazernes in Ede getransformeerd naar woningen en appartementen’. Een derde poot van De Bunte is De Bunte Beleggingen. ‘We kopen oude bedrijfs- of kantoorpanden op en renoveren die daarna om ze vervolgens te verhuren. Een goed voorbeeld hiervan is kantoorgebouw De Rozenbottel in Veenendaal, aan de Laan der Techniek’, vertelt Daan. 

We zijn daarom ook steeds op zoek naar nieuwe locaties die we kunnen herontwikkelen naar woningen of kunnen renoveren om die vervolgens te kunnen verhuren als bedrijfshuisvesting. ‘Voor ons is het van belang dat we aan zo’n pand waarde kunnen toevoegen, anders is het voor ons niet interessant.’ 

Een zoektocht naar een nieuwe locatie voor het ontwikkelen van woningen start meestal bij De Bunte zelf. We werken daarbij vaak samen met makelaars of de gemeente. Daan legt uit: ‘Het traject begint dan vaak met de wijziging van een bestemming. Dat hele traject neemt al snel een paar jaar in beslag. Zodra dat eenmaal rond is gaan we samen met een architect het plan en de woningen ontwerpen. 

Ik vraag Daan waarin De Bunte zich nu eigenlijk onderscheid ten opzichte van andere projectontwikkelaars. ‘Dat is onze creativiteit en oplossingsgerichtheid. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat het cruciaal is om de afspraken na te komen. Uiteindelijk betaalt zich dat uit voor de klant, maar ook voor ons!’. 

CMC review CMC Bedrijfsmakelaars Klanten van CMC De Bunte Vastgoed Daan Verweij

CMC review CMC Bedrijfsmakelaars Klanten van CMC De Bunte Vastgoed Daan Verweij

De Bunte en CMC
Als lokale makelaar in de Foodvalley regio is De Bunte in contact gekomen met CMC. ‘Samen met hen zijn we op zoek gegaan naar nieuwe locaties, om die vervolgens te renoveren en te verhuren. Bijvoorbeeld zoals ik al noemde De Rozenbottel, die we op dit moment bijna volledig verhuurd hebben. 

CMC is in het verhuurtraject een betrouwbare partij gebleken. Zij werken met een gedreven team, zowel binnen als buiten en gaan er echt voor om het beste eruit te halen. Ook zij werken met het principe ‘afspraak-is-afspraak’, een jas die ons ook goed past! Omdat CMC één van de grootste in de regio is, hebben zij ook veel kennis van de lokale markt. Dat werkt voor ons heel goed, want zo zijn we er als eerste bij wanneer er een mooi project beschikbaar komt! Wat ons betreft een samenwerking om nog jaren voor te zetten!’

Meer weten over De Bunte Vastgoed? Klik hier.
Ook samenwerken met CMC? Neem direct contact op.

  • Kennis van de vastgoedmarkt
  • 24/7 voor u bereikbaar
  • Zichtbaar en actief